Enkele tips van de bakker:

‚Äč

  • Vidé opwarmen:

    • Oven voorverwarmen op 180 °C.

    • Vidé ondersteboven op ovengril plaatsen.

    • 4 à 5 minuten verwarmen op 180 °C.

  • Warme hapjes opwarmen:

    • Oven voorverwarmen op 180 °C.

    • De warme hapjes hier ongeveer 8 minuten inzetten.

  • Crème au beurre (boterroom) of stronken:

    • Uit koelkast op kamertemperatuur brengen, ongeveer 1 uur of wat langer.

  • IJstaarten en soesjes:

    • Ongeveer 20 minuten uit een diepvries halen van -20 °C vooraleer men ze opdient.

  • Chocoladesaus opwarmen:

    • Au bain marie (potje warm water).

    • In de micro-oven: in pot doen voor micro-oven en op laagste stand verwarmen, af en toe eens omroeren.

  • Worstenbrood of appelbol opwarmen:

    • Oven voorverwarmen op 180 °C.

    • Het worstenbrood of appelbol hier gedurende ongeveer 10 minuten inzetten.